Ekologisk Pektinpulver

 

ATAIR Pektinpulver är godkänt att användas till all ekologisk/krav produktion av sylt, marmelad och gelé.

 

Pektinet är utvunnet ur apelsin-, citron- och limeskal.

 

Låg esterpektin som är icke amiderat och därför godkänt till ekologisk produktion.

 

Rekommenderad dosering 0,7- 0,9 % pektinpulver per kilo bär.

 

Hållbarhet 24 månader vid obruten förpackning

 

Ekologisk Pektinpulver kan beställas i

Säck, 20 kg Kontakta Atair
Burk, 1 kg
Påse, 40 g

Paket om 20 påsar, à 10 g

 

Marmeladgodis:

För tillverkning av marmeladgodis används ett ej ekologiskt pektin. Detta pektin kan beställas i:
Säck, 20 kg Kontakta Atair
Burk, 1 kg
Påse, 40 g

 

För beställning och priser, se hemsida/shop